Palma acollirà a partir d’aquest dimecres la Ruta Llonguetera, que tindrà lloc tots els dimecres fins a finals d'octubre a 43 forns i pastisseries de la ciutat, segons la iniciativa presentada avui per l’Ajuntament.
L'objectiu de la iniciativa és donar a conèixer aquest tipus de panet i les seves possibilitats entre la població resident i els turistes.
El projecte promogut per l'Ajuntament de Palma i l'Associació de Forners i Pastissers ha estat presentada aquest dimarts en roda de premsa per la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Adrover, el gerent de l'associació, Pep Magraner, i la gerent del Consell Regulador de la Sobrassada, Antonia Torres.
La finalitat de la Ruta Llonguetera és donar a conèixer aquest tipus de panet entre la població i els turistes, promoure els establiments que elaboren el producte, així com relacionar el llonguet amb la sobrassada, ja que «és un senyal d'identitat de les illes i li proporciona valor», ha remarcat la regidora.
Inicialment prop de 43 forns i pastisseries de Palma formen part de la ruta i oferiran una «gran varietat» de llonguets amb «originals i creatives combinacions» a un preu tancat de 2,5 euros amb beguda inclosa, ha assenyalat Magraner.
A més, durant els mesos que duri la iniciativa, s'aniran promovent activitats paral·leles com concursos de llonguets i tasts amb el propòsit de donar una major difusió al projecte i promoure el consum en aquests comerços.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.