Iniciades amb èxit les Jornades Gastronòmiques
L'edició d'enguany de les Jornades Gastronòmiques s'inicià el passat divendres al restaurant Béns d'Avall amb una excel.lent acollida per part de la ja fidel assistència de comensals disposats a saborejar una allau de sabors, colors i aromes diferents que presentà l'equip de cuiners que veim a la imatge superior, moments després de finalitzar la feina. La jornada, llarga en temps, però molt ben amenitzada per les exquisiteses que es degustaren, fou un caramull de noves sensacions pels paladars que oferí Benet Vicens. Un total de onze plats diferents, tots ells preparats amb —moltes ganes de diversió—, segons les pròpies paraules del prestigiós cuiner solleric, promotor de l'experiència. La propera cita està prevista pel dia 26 d'aquest mes al restaurant Xoriguer de Ciutat, una nova oportunitat de donar-se el gust.
- Protesta i mobilització per frenar el projecte de construcció d’habitatges a la plaça Teixidores
- L'Ajuntament posa en marxa una campanya per posar fi als excrements de ca al carrer
- Dos conductors detinguts aquest cap de setmana en dos accidents
- Suport del 94% a crear una àrea marina protegida
- Lluís Cerezo promet el càrrec com a regidor de l'Ajuntament

Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.