Èxit de l'Institut a la Mostra de Cuina Mallorquina
17/04/00 0:00
Els alumnes de l'Institut Guillem Colom han participat a la XVI Mostra de Cuina Mallorquina que divendres passat va tancar les seves portes després de 10 dies. Els alumnes de Sóller dirigits pel professor Antoni Pinya oferiren Estofat de Bou amb Bolets, un plat que va tenir una gran acceptació entre el públic i també les autoritats, donat que els va tocar el dia de la inauguració de la Mostra. En total oferiren unes 2.000 racions del plat esmentat i també es va poder veure la seva elaboració, fet que va aixecar un gran interés. Un fet important tenint en compte que era la primera vegada que els alumnes sortien en públic. El restaurant Sa Cova també fou present, oferint un plat de peus de porc.
NATIVE
300x250
També a Sóller
300x250
300x250
300x250
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.