Miquel Ferrà Martorell presentà el seu darrer llibre
Es tracta de La cuina de la Revolució Francesa i les Illes
Fa uns dies va ser presentat a Ciutat el darrer llibre del reconegut escriptor solleric, i col·loborador d'aquest Setmanari, Miquel Ferrà Martorell —La cuina de la Revolució Francesa a les Illes—, treball que demostra que encara no s'havia escrit tot amb llibres de receptes de cuina si algú pensava el contrari. Amb aquest nou treball, editat per Documenta Balear dins la col.lecció Menjavents, l'autor aconsegueix unir dues passions com són la cuina i la gastronomia i de fet Miquel Ferrà va deixar clar a la presentació que no es tracta d'un llibre de receptes més sinó qualque cosa més que es un compendi de cultura gastronòmica. En el llibre els ingredents de les receptes i la forma de cuinar-les s'acompanyen de de notes il.lustratives sobre la història del plat i del seu nom.
- Protesta i mobilització per frenar el projecte de construcció d’habitatges a la plaça Teixidores
- L'Ajuntament posa en marxa una campanya per posar fi als excrements de ca al carrer
- Dos conductors detinguts aquest cap de setmana en dos accidents
- Suport del 94% a crear una àrea marina protegida
- Lluís Cerezo promet el càrrec com a regidor de l'Ajuntament

Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.