Premiat el llibre «La Cuina de la Revolució Francesa», de Miquel Ferrà
L'escriptor solleric i col.laborador d'aquest setmanari, Miquel Ferrà Martorell, acaba d'afegir un nou guardó dins la seva ja llarga trajectòria literària. Es tracta d'un premi atorgat per la Gourmand World Cookbook Awards al llibre —La cuina de la Revolució Francesa i les Illes Balears—, que ha estat considerat com el millor llibre de cuina francesa. El llibre, que fou presentat tot just fa un any, està editat per Documenta Balear i introdueix el lector en l'encant de la cuina francesa i la seva influència sobre els costums, l'art, la literatura i la cuina balear del segle XIX i s'hi ofereixen les maneres més senzilles de preparar els plats més sofisticats. Després d'aquest guardó, el llibre competirà a la final pel títol de millor llibre del món a Perigueux.
- Protesta i mobilització per frenar el projecte de construcció d’habitatges a la plaça Teixidores
- L'Ajuntament posa en marxa una campanya per posar fi als excrements de ca al carrer
- Dos conductors detinguts aquest cap de setmana en dos accidents
- Suport del 94% a crear una àrea marina protegida
- Lluís Cerezo promet el càrrec com a regidor de l'Ajuntament

Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.