Toni Pinya dissenya un ganivet específic per tallar sobrassada
»La sobrassada a Mallorca», premiat com a millor llibre de cuina en català
04/02/02 0:00
El mestre cuiner solleric Toni Pinya ha dissenyat un ganivet específic per tallar i untar sobrassada i que fou presentat aquest mateix dijous al Consell de Mallorca, en un acte presidit pel Conseller del CIM, Bernat Aguiló, i per representants del Consell Regulador de la sobrassada. Es tracta d'un ganivet amb mànec de fusta, seguint el costum típic mallorquí, i que té una doble funció: tallar i untar la sobrassada. Està adaptat a un únic tall, mentre que a l'altra banda compta amb una fulla d'acer inoxidable formant mitja lluna i sense punta en forma d'espàtula.
Native Feed
300x250
300x250
- Protesta i mobilització per frenar el projecte de construcció d’habitatges a la plaça Teixidores
- L'Ajuntament posa en marxa una campanya per posar fi als excrements de ca al carrer
- Dos conductors detinguts aquest cap de setmana en dos accidents
- Suport del 94% a crear una àrea marina protegida
- Lluís Cerezo promet el càrrec com a regidor de l'Ajuntament
300x250
300x250

Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.