Toni Pinya dissenya un ganivet específic per tallar sobrassada
»La sobrassada a Mallorca», premiat com a millor llibre de cuina en català
04/02/02 0:00
El mestre cuiner solleric Toni Pinya ha dissenyat un ganivet específic per tallar i untar sobrassada i que fou presentat aquest mateix dijous al Consell de Mallorca, en un acte presidit pel Conseller del CIM, Bernat Aguiló, i per representants del Consell Regulador de la sobrassada. Es tracta d'un ganivet amb mànec de fusta, seguint el costum típic mallorquí, i que té una doble funció: tallar i untar la sobrassada. Està adaptat a un únic tall, mentre que a l'altra banda compta amb una fulla d'acer inoxidable formant mitja lluna i sense punta en forma d'espàtula.
NATIVE
300x250
També a Sóller
300x250
300x250
300x250
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.