L'Escola d'Hoteleria participa el proper divendres a la Mostra de Cuina Mallorquina

L'Escola d'Hoteleria de Sóller participarà enguany a la Mostra de Cuina Mallorquina que se celebrarà del 10 al 19 d'abril a Fires i Congressos del Polígon de Llevant. L'Escola de Sóller, amb Toni Pinya i Joan Antoni Fernàndez al front, presentaran el proper divendres dia 12 el plat —Alons d'endiot farcits—, que segons Pinya permet als alumnes posar en pràctica formes d'elaboració d'un plat, com ara farcir,desossar, tallar, etc... i que permetrà desenvolupar altres tècniques que amb altres plats no es podrien fer. Cal fer esment a que els alumnes hauran de preparar fins a 1500 racions, la qual cosa els permet tenir una participació més directe en el procés d'elaboració. Recordem que la Mostra romandrà oberta de 12 a 16 h. i de 19 a 23 .30 h. poguent el públic que el visiti degustar tots els plats que es presentin. No cal dir que s'espera que el plat que presenta l'Escola d'Hoteleria tengui una bona acceptació, entre altres coses, per la seva originalitat. Finalment esmentar que també hi té prevista la seva participació el Restaurant Es Canyís amb un dels seus coneguts i originals plats. Per tant Sóller hi estarà ben representat.

NATIVE