Ca'n Dulce reuní els millors pastissos fets amb taronja
El Centre Cultural Ca'n Dulce va acollir dissabte passat la primera edició d'un Concurs de pastisseria dolça organitzat per l'ASCP i que va comptar amb una bona participació. Un total de 13 pastissos foren presentats al concurs, un nombre prou acceptable si tenim en compte que era una nova iniciativa convocada amb una certa premura de temps. Així i tot sembla que ja té la seva continuitat totalment assegurada en els propers anys. No cal dir que tots els pastissos que es varen presentar tenien molt bona pinta i estaven molt ben elaborats, la qual cosa motivà que la feina del jurat format per experts pastissers sollerics, a més del reconegut cuiner Toni Pinya, fos prou difícil necessitant un cert temps, després de degustar tots els pastissos. Com a anècdota podem dir que l'espera per a conèixer el nom dels guanyadors es va perllongar més temps del previst, doncs es va haver d'esperar l'arribada del regidor de cultura i president de Ca'n Dulce, Guillem Bernat, que es trobava atenent altres compromisos. Durant aquesta espera, el públic present va aprofitar per poder assaborir els diferents pastissos i podem ben assegurar que en el moment d'entregar els premis ben poca cosa quedava damunt la taula. Finalment el regidor va arribar i es va poder procedir al lliurament de guardons. El guanyador del premi al millor pastís fet amb taronja fou obra d'Óscar Garcia, mentre que el premi al més originat fou a l'elaborat per Mar Mayans i Anais Perrote, tot i que el jurat no va dubtar en assenyalar que tots haurien merescut qualque premi però que sols se'n podien concedir dos. No obstant, tots els participants reberen un present com a mostra de gratitut per la seva participació.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.