Amb l'arribada de la tardor, tornen les jornades de bolets als millors restaurants de la Vall

Les pluges abundants d'enguany han avançat l'esclat dels bolets

Altra cop ha arribat la tardor i els restaurants de la comarca aprofiten l'avinentesa per oferir als seus clients una gran varietat de plats elaborats amb un producte de temporada singular i únic, els bolets. Com ja és habitual, les Jornades dels Bolets començaran aquesta setmana, i es perllongaran com a mínim fins a mitjan novembre, tot aprofitant la millor època per la cerca d'aquest producte tan exquisit i apreciat, entre el qual trobam noms tan suggerents com esclata-sang, picornell, gírgola, peu de rata... A les Jornades, que enguany arriben a la 8ª edició, s'hi han inscrit una bona representació dels més coneguts restaurants de la contrada, el Béns d'Avall, regentat per Benet Vicens, un dels impulsors d'aquestes jornades, Las Olas, Es Canyís, Rest. Jaime, El Olivo... i hi col.labora la cooperativa agrícola Sant Bartomeu. Una altra proposta culinària interessant és la que oferirà el Restaurant Xoriguer, ubicat a Palma però regentat per dos sollerics, Óscar Martínez i Tolo Trías, a partir del 7 d'octubre.

NATIVE