Llibre de Toni Pinya sobre l'oli d'oliva
16/12/02 0:00
El passat cap de setmana, en el marc dels actes programats amb motiu de les II Jornades de l'Oli Novell, se presentà el llibret —Cuinar amb oli d'oliva—, patrocinat per Vicepresidència del Govern de les Illes Balears i la Conselleria d'Economia, Comerç i Indústria. El llibret inclou una dotzena de receptes de cuina recomanades pel mestre solleric Toni Pinya i que inclouen l'oli d'oliva entre els seus ingredients principals. El principal objectiu del llibret és, aprofitant que l'oli d'oliva de la Serra de Tramuntana ja compta amb la denominació d'origen, promocionar aquest producte típic amb una eina de divulgació com és aquesta publicació, que segueix en la mateixa línia que el llibret editat recentment sobre les tàperes.
NATIVE
300x250
També a Sóller
300x250
300x250
300x250
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.