Llibre de Toni Pinya sobre l'oli d'oliva
16/12/02 0:00
El passat cap de setmana, en el marc dels actes programats amb motiu de les II Jornades de l'Oli Novell, se presentà el llibret —Cuinar amb oli d'oliva—, patrocinat per Vicepresidència del Govern de les Illes Balears i la Conselleria d'Economia, Comerç i Indústria. El llibret inclou una dotzena de receptes de cuina recomanades pel mestre solleric Toni Pinya i que inclouen l'oli d'oliva entre els seus ingredients principals. El principal objectiu del llibret és, aprofitant que l'oli d'oliva de la Serra de Tramuntana ja compta amb la denominació d'origen, promocionar aquest producte típic amb una eina de divulgació com és aquesta publicació, que segueix en la mateixa línia que el llibret editat recentment sobre les tàperes.
Native Feed
300x250
També a Sóller
300x250
- Protesta i mobilització per frenar el projecte de construcció d’habitatges a la plaça Teixidores
- L'Ajuntament posa en marxa una campanya per posar fi als excrements de ca al carrer
- Suport del 94% a crear una àrea marina protegida
- Lluís Cerezo promet el càrrec com a regidor de l'Ajuntament
- Per participar en les processons i fer de caperutxa cal estar batiat
300x250
300x250

Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.