Presentades les IX Jornades Gastronòmiques dels Bolets
El món de la política va acudir a la cita dels vuit restaurants organitzadors
El restaurant Es Canyís del Port va ser dimecres dia 1 escenari de la presentació i sopar inaugural de les IX Jornades Gastronòmiques dels Bolets. A l'acte hi assistiren nombrosos representants de la classe política. Entre d'altres, hi foren presents la vice-presidenta del Govern, Rosa Estaràs, el director general de caça i batle d'Escorca, Antoni Gómez, la consellera insular de Cultura, Dolça Mulet, els batles de Sóller, Fornalutx i Deià, Carles Simarro, Joan Albertí i Jaume Crespí i altres representants dels estaments polítics i socials. Els restaurants que participen d'aquesta iniciativa són enguany vuit: Es Canyís, Bens d'Avall, Jaume (Deià), Can Pedro (Valldemossa), Las Olas, S'Àtic, Es Faro i D'alt Muntanya (Orient). Els organitzadors recorden que aquesta iniciativa va sorgir fa 10 anys arrel dels cursos de micologia que organitzava el Museu Balear de Ciències Naturals. En aquesta novena edició, els organitzadors prometen creativitat, tradició i, sobretot, renovació, amb una aposta decidida cap a la qualitat, la depuració de les elaboracions i pel màxim respecte als sabors, textures i qualitats del producte.
També a Sóller
- Protesta i mobilització per frenar el projecte de construcció d’habitatges a la plaça Teixidores
- L'Ajuntament posa en marxa una campanya per posar fi als excrements de ca al carrer
- Suport del 94% a crear una àrea marina protegida
- Lluís Cerezo promet el càrrec com a regidor de l'Ajuntament
- Per participar en les processons i fer de caperutxa cal estar batiat

Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.