Presentades les IX Jornades Gastronòmiques dels Bolets

El món de la política va acudir a la cita dels vuit restaurants organitzadors

El restaurant Es Canyís del Port va ser dimecres dia 1 escenari de la presentació i sopar inaugural de les IX Jornades Gastronòmiques dels Bolets. A l'acte hi assistiren nombrosos representants de la classe política. Entre d'altres, hi foren presents la vice-presidenta del Govern, Rosa Estaràs, el director general de caça i batle d'Escorca, Antoni Gómez, la consellera insular de Cultura, Dolça Mulet, els batles de Sóller, Fornalutx i Deià, Carles Simarro, Joan Albertí i Jaume Crespí i altres representants dels estaments polítics i socials. Els restaurants que participen d'aquesta iniciativa són enguany vuit: Es Canyís, Bens d'Avall, Jaume (Deià), Can Pedro (Valldemossa), Las Olas, S'Àtic, Es Faro i D'alt Muntanya (Orient). Els organitzadors recorden que aquesta iniciativa va sorgir fa 10 anys arrel dels cursos de micologia que organitzava el Museu Balear de Ciències Naturals. En aquesta novena edició, els organitzadors prometen creativitat, tradició i, sobretot, renovació, amb una aposta decidida cap a la qualitat, la depuració de les elaboracions i pel màxim respecte als sabors, textures i qualitats del producte.

NATIVE