El Xoriguer, punt d'encontre de la presentació de les jornades de bolets
També hi participaren Es Refectori i els hotels Son Net i Arabella
Com ve essent tradició per aquest temps, els restaurants de renom posen esment per oferir originals degustacions elaborades amb productes de temporada. El passat dimarts, al restaurant Xoriguer es va dur a terme la presentació de les jornades de bolets a càrrec del restaurant Es Refectori, l'Hotel Son Net, l'hotel Arabella i el Xoriguer, un altre any com a restaurant amfitrió. El menú degustació de la presentació de les jornades boletaires oferí un «pan cuit» de bolets amb gelat de xampinyó, elaborat pels components de la cuina del Restaurant amfitrió. Una amanida teba de llenega negra i gamba roja mallorquina amb cruixent de pa de bolets, plat elaborat per Jaume Oliver del Restaurant Es Refectori. Xisco Martorell, de l'hotel Son Net, oferí Ñoquis de patata amb vieires, alcaxofa i trufa de temporada. L'hotel Arabella, representat per Rafel Sánchez, preparà una suprema de Cap Roig amb un risso brut de ceps, suc suau de tumbet mallorquí i cruixent de patata morada.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.