Andreu Gelabert és un constructor estretament lligat al món de l'hosteleria. L'equip de Gelabert ha posat molta cura en la conservació dels trets més característics de l'edifici emblemàtic de l'antic hotel de Ca'n Cremat per convertir-lo en un hotel de luxe, amb la categoria de 5 estrelles.
- Històricament, què significa per vos recuperar aquest casal ?
- El meu sentiment personal crec que és comú a tots els sollerics si dic que recuperar aquest edifici tan emblemàtic és recuperar una mica d'historia de Sóller. La meva intenció no es lucrativa. Amb aquest hotel pretenc plasmar tots els coneixements lligats amb el món de l'hosteleria que he anat acumulant al llarg dels anys.
- Parlant d'aquests coneixements, quins van esser els seus inicis dins el món de l'hosteleria?
- Vaig començar amb 13 anys treballant de botones. Tres anys després vaig partir cap a Anglaterra on vaig combinar estudis i treballs puntuals als hotels de més història de la zona. També he viscut 20 anys a Estats Units d'on vaig captar el seu pensament positiu. En definitiva, 40 anys estretament lligats al món del turisme i l'hosteleria que pretenc reflectir en el funcionament de l'hotel.
- Quant al funcionament de l'hotel, seguirà amb la mateixa dinàmica que ha caracteritzat les obres, donant treball a gent de Sóller?
- Efectivament. La nostra intenció es oferir un centre de treball, aprofitant la professionalitat dels sollerics. De tots és sabut que Sóller ha estat cuna de l'hosteleria i que aquest fet comporta comptar amb gent amb molta experiència. Volem que els nostres clients puguin berenar d'un suc de taronja de Sóller, menjar oli de Sóller i com no, estar atesos per gent d'aquí. És més, el restaurant, que ben segur competirà amb els de més categoria a nivell de l'illa, estarà assessorat per Benet del Restaurant Béns D'Avall.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.