Premiat el llibre de sobrassada coordinat pel cuiner A. Pinya
08/12/03 0:00
El llibre «Sobrassada de Mallorca, color i sabor», editat pel Consell Regulador de Sobrassada de Mallorca i coordinat pel cuiner solleric Antoni Pinya, ha estat reconegut amb el premi de la darrera edició de «Gourmand World Cookbook Awards» a l'apartat de cuina mediterrània. Per dir-ho d'alguna manera, l'equivalent als Óscars dels llibres culinaris i vins. El receptari de Pinya competirà ara a nivell internacional amb els millors llibres de cuina del món. Dia 11 de la setmana que ve Pinya viatjarà a Madrid, acompanyat del president del consell regulador per recollir el guardó.
Native Feed
300x250
També a Sóller
300x250
- Protesta i mobilització per frenar el projecte de construcció d’habitatges a la plaça Teixidores
- L'Ajuntament posa en marxa una campanya per posar fi als excrements de ca al carrer
- Suport del 94% a crear una àrea marina protegida
- Lluís Cerezo promet el càrrec com a regidor de l'Ajuntament
- Per participar en les processons i fer de caperutxa cal estar batiat
300x250
300x250

Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.