Celebrar 50 anys, el millor regal per la família d'Es Canyís
Maria Bernat i Mateu Frontera fundaren el restaurant
Més de 800 clients i amics es reuniren dimarts dia 29 de juny per celebrar el cinquantè aniversari del Restaurant Es Canyís. Aquest restaurant es caracteritza per haver mantingut l'essència familiar de quatre generacions combinada amb un inmillorable i amigable servei i una oferta de qualitat. Maria Bernat i Mateu Frontera fundaren Es Canyís el 1954 on inicialment sols es servien caragols, pinya, vi i gaseosa. El 1968 Anita, filla del matrimoni fundador, arribà al Port amb els seus fills i el seu marit, Michelle Perrotte. Aquest passà a ocupar-se de la reposteria. El 1970 Maria i Mateu decidiren començar les obres de l'edifici d'Es Canyís. El 1976 Juan Palou s'incorporà com jefe de cuina. Quatre anys més tard, Patrice, nét dels fundadors, decidí agafar l'explotació d'Es Canyís juntament amb la seva esposa, Angelita Hernández. La quarta generació arribà el 1992 amb Alícia Perrotte. El seu germà Víctor, el 1994 començà a treballar a la cuina. 4 anys després Anaïs, la petita, s'inicià en la reposteria.
També a Sóller
- Protesta i mobilització per frenar el projecte de construcció d’habitatges a la plaça Teixidores
- L'Ajuntament posa en marxa una campanya per posar fi als excrements de ca al carrer
- Suport del 94% a crear una àrea marina protegida
- Lluís Cerezo promet el càrrec com a regidor de l'Ajuntament
- Per participar en les processons i fer de caperutxa cal estar batiat

Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.