40 alumnes de l'IES G. Colom aprenen cuina i restauració
«Picadeta de paté d'olives negres», «amanida de gambes amb vinagreta de gerdons», «medallons de llom farcits de poma i sobrassada», «amanida de fruites amb gelat de canyella»... Aquests plats no són els d'un restaurant de luxe de nova cuina sinó algunes de les creacions que sota la direcció del seu professor Joan Antoni Fernández realitzen els alumnes de cuina de l'IES Guillem Colom Casasnovas i cada dijous es poden assaborir per només 10 euros al menjador de l'institut. Altres alumnes aprenen a servir correctament una taula i es preparen d'aquesta manera per una futura feina dins el món de la restauració. Dijous passat va tornar obrir les seves portes el restaurant «Ben cuinat», en realitat una dinàmica aula on, enguany, dos grups de formació professional de cuina »aquest curs coincideixen per primer cop els dos cursos» i d'altres d'iniciació professional, practiquen el que pot ser sigui la seva professió en el futur. Segons explica el seu professor, els guanys del restaurant es destinen al manteniment dels mòduls de formació i a l'adquisició dels materials. Els alumnes, 40 en total, els dijous, una vegada acabades les classes teòriques i pràctiques, queden fins les 16 hores per servir el que han cuinat i preparar els plats a la cuina.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.