L'IES Guillem Colom i Es Canyís són a la Mostra de Cuina
El recinte firal del Polígon de Llevant acull fins el proper dia 18 de març una nova edició de la Mostra de Cuina Mallorquina que, com cada any compta amb presència. El passat dimecres dia 9, en la jornada inaugural, el reconegut cuiner solleric Toni Pinya va rebre l'homenatge de l'organització en reconeixement a la seva feina d'assessoria de la Mostra que ha fet durant bastants d'anys. untament amb ell foren també homenatjats Mestre Tomeu Esteva i Joan Dunjó. En la mateixa jornada inaugural, Víctor Perrotte, segon cuiner del Restaurant Es Canyís, va participar a l'anomenat Show Cooking elaborant en directe una aborosa «Amanida de bonito, pinyons, reducció de mandarina i oli de Sóller». Els propietaris d'aquestl restaurant reberen el Cobert de Plata de la Mostra. Per altra banda, els propers dimarts i dimecres serà el torn dels alumnes de l'IES Guillem Colom, que presenten el plat «Arròs melós de cigales i formatge maonès a l'infern». Hi seran presents uns 35 alumnes dividits en tres grups, que també elaboraran el plat en directe en el show cooking. Finalment, dir que els productes d'Embotits La Luna i altres empreses solleriques també hi són presents.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.