Es Canyís distingit pel Cobert de Plata a la Mostra de Cuina Mallorquina donat per UH
L'IES Guillem Colom ha assolit un gran èxit
Després de 10 dies ahir vespre va tancar les seves portes la XXI Mostra de Cuina Mallorquina que s'ha vengut celebrant al recinte firal del Polígon de Llevant i que compta amb nodrida presència sollerica. Enguany, un dels protagonistes ha estat el restaurant Es Canyís, que divendres va rebre el Cobert de Plata, que el diari Última Hora concedeix a aquelles empreses que treballen per i contribuixen a la promoció de la cultura gastronòmica. Maria Àngels Hernàndez, esposa del propietari d'Es Canyís, Patrice Perrotte, rebé el guardó de mans del President del Govern Balear Jaume Mata. Un altre dels protagonistes de la setmana a la Mostra ha estat l'Institut Guillem Colom, amb els alumnes d'Hosteleria, que per l'ocasió han presentat el plat “Arròs de cigales i calamars amb alfabaguera, que ha assolit un gran èxit entre la gent i autoritats que han visitat la Mostra durant els dos dies que han oferit aquest suculent plat. Per altra banda, l'Oli de Sóller també s'ha fet present a la Mostra gràcies a l'stand de la Denominació Oli de Mallorca presidida pel solleric Josep Oliver, ex- gerent de la Cooperativa St. Bartomeu. Molts de sollerics han aprofitat l'ocasió per visitar la Mostra i gaudir de la varietat de plats que allí s'hi presenten cada dia. Han estat 10 dies intensos en els quals gran quantitat de gent ha passat pel recinte firal gaudint d'una mostra amb solera que ja ha superat els vint anys d'existència i porta un clar camí de continuïtat.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.