Alumnes de cuina de l'Institut feren un intercanvi a Escòcia
Restaren a Irvine, on compartiren una experiència professional-formativa
23/05/05 0:00
Fa unes setmanes, un grup de 12 alumnes i 2 professors del departament d'hosteleria de l'IES Guillem Colom Casasnovas es desplaçaren a Escòcia, concretament a la regió de North Ayrshire, restant a la ciutat d'Irvine per dur a terme el I Intercanvi professional i formatiu. La iniciativa fou de la Conselleria d'Educació i la Direcció General d'Innovació juntament amb la North Ayrshire Council Eduacational Services iniciant una tasca que podria ser anual. Durant la setmana d'estada, els alumnes sollerics s'integraren en els grups d'escoles visitants, treballant colze a colze, intercanviant experiències professionals elaborant un menú que després degustaren conjuntament.
Native Feed
300x250
També a Sóller
300x250
- Protesta i mobilització per frenar el projecte de construcció d’habitatges a la plaça Teixidores
- L'Ajuntament posa en marxa una campanya per posar fi als excrements de ca al carrer
- Suport del 94% a crear una àrea marina protegida
- Lluís Cerezo promet el càrrec com a regidor de l'Ajuntament
- Per participar en les processons i fer de caperutxa cal estar batiat
300x250
300x250

Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.