L'IES Guillem Colom assoleix un gran èxit a la Mostra de Cuina
Hi participaren elaborant el plat davant el públic
20/03/06 0:00
Els alumnes d'Hosteleria de l'Institut Guillem Colom han participat la passada setmana a la Mostra de Cuina Mallorquina, que s'ha vingut celebrant durant els darrers deu dies a Fires i Congressos, i que tot just ahir va tancar les seves portes. En aquesta nova edició de la Mostra l'institut, que ja hi ha participat en anys anteriors, presenta el plat «Cruixents d'orada amb olivada de Sóller», el qual és el resultat d'una combinació ideada pel professor Joan Antoni Fernández entre una recepta d'un restaurant solleric i un plat del cuiner Ferrà Adrià i que a la Mostra elaboren els mateixos professors i alumnes. Dimarts ho feren en directe davant el públic en l'anomenat Show Cooking, creant molta expectació.
Native Feed
300x250
També a Sóller
300x250
- Protesta i mobilització per frenar el projecte de construcció d’habitatges a la plaça Teixidores
- L'Ajuntament posa en marxa una campanya per posar fi als excrements de ca al carrer
- Suport del 94% a crear una àrea marina protegida
- Lluís Cerezo promet el càrrec com a regidor de l'Ajuntament
- Per participar en les processons i fer de caperutxa cal estar batiat
300x250
300x250

Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.