Estel Nou disposa d'un forn per assecar excedents de fruita per a decoració o alimentació
Estel Nou disposa des de fa uns mesos al seu taller agroalimentari de Can Rei, d'un modern forn per a la dessecació d'excedents de fruita. Segons el responsables de l'entitat, el forn ha pogut ser adquirit gràcies a un projecte presentat a l'entitat d'estalvi La Caixa i va haver de ser importat d'Alemanya. Amb aquesta eina el taller pot donar sortida a excedents de cítrics i d'altres fruits que empra per a l'elaboració de confitures artesanals. De moment es treballa amb èxit amb cítrics que per a la seva utilització en el mercat de la decoració floral i altres artesanies. Les taronges i llimones són tallades i assecades pels al.lots i posteriorment envasades en bosses per a la seva venda. També es treballa experimentalment en la utilització dins el camp alimentari, com és ara la verdura seca per fer sopa o la poma que es pot emprar en pastisseria una vegada rehidratada.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.