Els alumnes d'hoteleria de l'IES Guillem Colom oferiren als pares el seu Sopar de Gala
Una vegada més i com ja és habitual cada curs, el departament d'hoteleria de l'IES Guillem Colom Casasnovas va oferir el passat divendres 7 d'abril un sopar de gala per a que els pares i mares dels alumnes d'hoteleria puguin conèixer de primera mà les evolucions dels seus fills en matèria de gastronomia. El sopar, un buffet de gala, va estar compost de varis plats de cuina mallorquina i internacional entre els que es trobaven diverses cremes i amanides, tumbet , conill amb ceba o porcella rostida i salmó Bella Vista o Musclos a la marinera. Els postres també foren oferts a mode de degustació variada entre tartes, biscuit-glacé i gelats, entre d'altres coses. L'esdeveniment va comptar amb la presència de la directora general de formació professional de la Conselleria d'Educació, Margalida Alemany Hormaeche.
També a Sóller
- Protesta i mobilització per frenar el projecte de construcció d’habitatges a la plaça Teixidores
- L'Ajuntament posa en marxa una campanya per posar fi als excrements de ca al carrer
- Suport del 94% a crear una àrea marina protegida
- Lluís Cerezo promet el càrrec com a regidor de l'Ajuntament
- Per participar en les processons i fer de caperutxa cal estar batiat

Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.