El Gran Hotel acull unes jornades de cuina mexicana
El Gran Hotel Sóller inicià dia 15 unes jornades gastronòmiques dedicades a la cuina mexicana, que presentà la setmana passada un sopar al qual acudiren diferents personalitats com Pere A. Serra, president del Grup Serra; el delegat del Govern, Ramon Socias o Tummy Bestard, entre d'altres. Aquestes jornades venen a ser un seguiment de les japoneses que s'han fet durant l'estiu. Cada divendres el Restaurant Ca'n Blau oferirà un menú degustació que inclourà diferents especialitats de la cuina mexicana, encara que també es podrà menjar a la carta, tot plegat elaborat pel cuiner Sergio Olmedo. El Gran Hotel ha decidit completar les jornades amb una nit d'allotjament a l'hotel per qui vulgui amb un preu prou interessant. Val a dir que les jornades continuaran tots els divendres fins a finals del mes d'octubre.
També a Sóller
- Protesta i mobilització per frenar el projecte de construcció d’habitatges a la plaça Teixidores
- L'Ajuntament posa en marxa una campanya per posar fi als excrements de ca al carrer
- Suport del 94% a crear una àrea marina protegida
- Lluís Cerezo promet el càrrec com a regidor de l'Ajuntament
- Per participar en les processons i fer de caperutxa cal estar batiat

Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.