La cooperativa empren la reforma del sistema de producció d'oli
La millora inclou la incorporació d'una nova tafona i maquinària d'envasat
La cooperativa agrícola de Sant Bartomeu envestirà en breu un profunda reforma en els sistemes de producció d'oli d'oliva a fi de flexibilitzar-los i permetre l'elaboració en base a petites partides individuals, una demanda dels pagesos de la Vall. Les millores, presentades aquesta setmana pel president de l'entitat, Jaume Orell, començaran per la incorporació d'una nova tafona formada per tres batidores en sèrie que permetrà treballar amb partides d'uns 500 quilos front al mínim actual de 2.000, quilos la qual cosa impedia treballar amb partides individuals. Així, a partir de la posta en marxa del sistema, la tafona vella servirà per a la línia industrial i la nova per a la línia «més tradicional». Segons explicà Orell, a l'exterior es col.locarà també un nou tren de recepció i rentat a fi de facilitar l'arribada de les partides d'oliva.
També a Sóller
- Protesta i mobilització per frenar el projecte de construcció d’habitatges a la plaça Teixidores
- L'Ajuntament posa en marxa una campanya per posar fi als excrements de ca al carrer
- Suport del 94% a crear una àrea marina protegida
- Lluís Cerezo promet el càrrec com a regidor de l'Ajuntament
- Per participar en les processons i fer de caperutxa cal estar batiat

Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.