Èxit de participació a la primera Diada de la taronja i la llimona
La primera Diada de la taronja i la llimona i Mostra de Cuina que el passat dia 20 es va celebrar a Sóller, va superar totes les expectatives dels organitzadors d'aquesta iniciativa que té com a objectiu promocionar el consum de les diferents varietats de cítrics de la vall de Sóller i promoure la seva utilització en gastronomia i pastisseria. Durant tot el matí, centenars de persones, moltes d'elles vengudes de fora de la Vall, s'acostaren a les parades dels restaurants i d'altres empreses que han participat oferint els seus productes. Pel preu d'un euro, els visitants pogueren degustar plats tan originals com els macarrons a la taronja, la tarrina de porcella negra amb taronja, el tabulé de llimona, el pa de cítrics confitats i molts més. Paral·lelament, s'organitzaren algunes activitats com un concurs escolar de redacció sobre els cítrics de la Vall en el que participaren alumnes dels col·legis Sant Vicenç de Paül, col·legi Sagrats Cors i C.P. Es Puig. Les obres s'exposaren a sa Botigueta i la organització parlà de lliurar properament un premi col·lectiu als participants. També s'organitzà una taula rodona amb la participació de Mateu Morro i el president de la cooperativa, Jaume Orell. Un altre acte que tengué èxit fou el concurs de pastissos casolans elaborats amb taronja o llimona, que guanyà Magdalena Buades.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.