Èxit de participació als primers tallers de bolets organitzats pel Museu Balear de Ciències

El passat dissabte dia 3, en el marc de les activitats de la Setmana de la Ciència - Any de la Ciència 2007-, va tenir lloc al Museu Balear de Ciències Naturals un taller de classificació de bolets. Amb el títol Color, Olor i sabor dels bolets, Carolina Constantino, directora del museu i membre de la Secció Micològica de l'entitat, realitzà un taller adreçat a públic en general per a conèixer la diversitat de bolets dels nostres boscos. Un total de 26 persones participaren en l'activitat a on es van observar detingudament els caràcters més representatius dels diferents grups de bolets i dels bolets més característics de pinars i alzinars. Una part del taller es dedicà a observar diferents tipus de fongs (segons la seva forma, segons els seus colors, segons les seves ornamentacions...) i una altra part es va dedicar a reconèixer alguns bolets a través dels sentits. L'olfacte i el gust són dos sentits sovint utilitzats per part dels micòlegs, evidentment entre d'altres caràcters, per a reconèixer i diferenciar determinades espècies. El proper dissabte dia 17 tindran lloc les populars jornades micològiques del Museu. També en el marc de la Setmana de la Ciència es realitzaran una sèrie d'activitats: sortida micològica, exposició i conferències.

NATIVE