El mal temps no aconsegueix minvar l'interès per l'oli i el gerret
La I Fira d'aquests productes es va celebrar amb èxit de participació
El mal temps deslluí la I Fira de l’oli i el gerret que se celebrà ahir a Sóller, però no aconseguí dissimular el gran interès que desperten aquests dos productes de qualitat de la muntanya i la mar mallorquines, conjuntats per primer cop en una mostra gastronòmica. Tot i la pluja persistent, centenars de persones ompliren el gran envelat on se serviren fins a 14.000 racions de plats elaborats amb els dos productes protagonistes de la diada. Les autoritats també hi varen ser, en una mostra evident de suport ja comprovada amb la implicació de l’Ajuntament de Sóller, d’on partí la iniciativa, i de les conselleries de Comerç i Indústria i Agricultura i Pesca. Les seves titulars, Mercè Amer i Francesca Vives, no es perderen la cita, com tampoc el conseller de Turisme, Miquel Nadal, ni altres representants del Govern i del Consell. A poc a poc, els plats elaborats, des dels més simples fins als més sofisticats, s’anaren fent avall enmig dels elogis dels convidats i assistents.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.