Iniciativa de profit a la Vall: 5.000 menús amb taronja
Els organitzadors de les Jornades de la taronja de Sóller valoren molt positivament l'acollida que ha tingut enguany. La nova fórmula es podria exportar ara també a la Fira de l'oli i el gerret
Els restaurants de la Vall que han participat en la Fira de la taronja, entre els dies 6 i 21 de juny, han despatxat en aquestes dates 5.000 menús realitzats amb aquest producte com a base. Aquesta important dada va ser donada a conèixer dimecres per la regidoria de Promoció Econòmica de Sóller. El seu titular, Miquel Gual, ho qualificà de "gran èxit" els resultats, ja que aquest projecte que té com a finalitat la conservació del nom de la vall lligat als dels cítrics i la conservació dels horts de tarongers amb la revalorització d'aquest producte. Per Miquel Gual, "que els 15 restaurants sollerics hagin venut 5.000 menús, a 15 euros, en temps de crisi crec que és una molt bona notícia i és la principal garantia que la Fira de la taronja té el futur garantit, de la qual cosa finalment se'n beneficiaran els horts de la vall". El regidor atribuí bona part de l'èxit a la nova fórmula de l'esdeveniment que enguany, per primera vegada s'ha allargat per espai de dues setmanes. Per aquest motiu, ara els organitzadors valoren la possibilitat d'exportar aquesta idea a la Fira de l'oli i el gerret, el proper hivern. Aquesta segona iniciativa també té la finalitat de promoure el consum de dos productes locals de qualitat, un d'ells ja valorat, l'oli, però no tant el segon, el peix.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.