Gran èxit de la Fira del Gerret on es despatxaren 16.000 racions elaborades amb aquest peix
L'envelat acollí dissabte i diumenge centenars de visitants interessats en tastar algunes de les receptes preparades per deu restaurants de la Vall
Dissabte va tenir lloc al Port de Sóller, amb una gran assistència de públic, l'obertura de la II Fira del Gerret, un esdeveniment gastronòmic que continuarà fins dia 4 en diversos restaurants de la Vall, que inclouran a les cartes algunes de les especialitats preparades amb aquest peix. 15.000 racions de receptes elaborades pels restaurants participants es despatxaren davall el gran envelat de 900 metres quadrats que va acollir la mostra gastronòmica. Tambés'hi oferígerret fresc i escabetxat. A més, els visitants podien adquirir productes relacionats amb l'oli d'oliva i l'olivar. Divendres vespre ja es van encetar les activitats d'aquesta fira amb la celebració d'un sopar popular a base de gerret escabetxat, preparat per la gent gran del Port.
- Protesta i mobilització per frenar el projecte de construcció d’habitatges a la plaça Teixidores
- L'Ajuntament posa en marxa una campanya per posar fi als excrements de ca al carrer
- Dos conductors detinguts aquest cap de setmana en dos accidents
- Suport del 94% a crear una àrea marina protegida
- Lluís Cerezo promet el càrrec com a regidor de l'Ajuntament

Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.