La Fira del gerret atrau molt de públic

Es van despatxar unes 15.000 racions de plats elaborats amb aquest peix

Unes 15.000 racions de gerret o de plats preparats amb aquest peix es van servir ahir al Port de Sóller durant la Fira del Gerret celebrada al municipi. dissabte, va tenir lloc la inauguració oficial amb un gran èxit de públic. Les autoritats no van faltar a l'acte, coorganitzat per l'ajuntament de Sóller. La presidenta del Consell, Francina Armengol, la consellera de Comerç i Indústria, Francesca Vives i el delegat del Govern, Ramon Socias van fer els honors juntament amb l'alcalde, Josep Ll. Colom i el regidor de promoció, Miquel Gual.
Una dotzena de restaurants de la Vall van oferir els seus plats i el públic es va sorprendre amb el potencial gastronòmic d'aquest peix poc valorat.
En el mateix recinte es van presentar el Oli Novell de la Cooperativa de Sóller i la ampolla de vi commemorativa dels 450 anys del Firó. El diumenge el públic va ser també molt nombrós i es van servir un nombtre també molt elevat de plats de degustació elaborats amb aquest peix.

NATIVE