Els restaurants constaten una important davallada de clients aquest estiu
Els restaurants de Sóller i sobretot del Port estan passant una de les pitjors temporades dels darrers anys degut a una notablement menor afluència de clients, una disminució que xifren que és d’entre un 15 i un 20 per cent en comparació al passat estiu. Alguns parlen «d’un 50 per cent menys de clients»
Alguns dels establiments consultats atribueixen la baixada als límits que aquest any s’han començat a posar al lloguer vacacional, ja que asseguren que els que «tot i que tèoricamet al Port res no ha canviat molts propietaris no han pogut legalitzar les seves places i no es volen arriscar». Creuen que els llogaters d’aquestes places «sortien a dinar o a sopar als establiments de la zona».
D’altres empresaris consultats ho atribueixen però a una «suma de factors» entre els quals inclouen fins i tot «el mundial de futbol». La disminució de Turisme ha estat notada també pel Ferrocarril de Sóller que xifra en un 15% la baixada en relació a l’any passat. Per part dels hotelers, aquest estiu l’ocupació és similar a la d’anys anteriors, o una mica per davall, aproximadament un 3 per cent menys. Així i tot el mes de juny les estadístiques de l’aeroport parlaven d’un augment d’arribades al voltant 3 en relació al juny del 2017.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.