L’agricultura ecològica s’obri camí a Sóller
Productors, tècnics i comerciants coincideixen en què el conreu sense abonaments químics és el futur tant per la sostenibilitat mediambiental com per l’acceptació social
Joan Puigserver i Sebastiana Massanet són els propietaris d’Ecovinyassa, una finca de 18.000 metres quadrats | Foto: A. Borràs
05/06/21 10:00
És ben sabut que Sóller és coneguda per tot arreu com la vall dels cítrics. El municipi té molts d’horts plens de tarongers i llimoneres que proveeixen de fruita a països de tot Europa. Però els pagesos no només es dediquen als cítrics, sinó que també hi ha un bon sector que cultiva hortalissa.
Native Feed
300x250
També a Sóller
300x250
- Protesta i mobilització per frenar el projecte de construcció d’habitatges a la plaça Teixidores
- L'Ajuntament posa en marxa una campanya per posar fi als excrements de ca al carrer
- Dos conductors detinguts aquest cap de setmana en dos accidents
- Suport del 94% a crear una àrea marina protegida
- Lluís Cerezo promet el càrrec com a regidor de l'Ajuntament
300x250
300x250

Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.