Una final ajustada tanca el I Concurs de Cuina amb Gamba
Sis participants es disputaren el primer i el segon lloc del certàmen cuinant en directe al terrat del restaurant Suculenta del Port
Els sis finalistes del I Concurs Internacional de Cuina amb Gamba de Sóller es disputaren dilluns el primer i el segon lloc cuinant en directe al Port. El terrat del restaurant Suculenta es va convertir en l’espai idoni per acollir aquest esdeveniment on s’instal·laren dues taules de feina perquè els concursants poguessin acabar de preparar els plats.
Native Feed
300x250
300x250
- Protesta i mobilització per frenar el projecte de construcció d’habitatges a la plaça Teixidores
- L'Ajuntament posa en marxa una campanya per posar fi als excrements de ca al carrer
- Dos conductors detinguts aquest cap de setmana en dos accidents
- Suport del 94% a crear una àrea marina protegida
- Lluís Cerezo promet el càrrec com a regidor de l'Ajuntament
300x250
300x250

Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.