Arranca la temporada d’oli a la tafona de Can Det
Han adaptat el molí per poder ser més sostenibles amb un nou sistema que permetrà no generar residus cap a la depuradora
SOLLER - Una allau de productors doli col?lapsa la tafona particular de Can Det. El propietari va rebre 450 telefonades en tres dies. Miquel Arbona omple garrafes de cinc litres doli acabat de fer | Foto: I. Medina
La històrica tafona de Can Det ja s’ha posat en marxa per fer el primer oli de la temporada. Si bé ahir els seus responsables encara perfilaven els darrers detalls, el premsat de les olives ja ha començat.
Tot i això, Joan Deyà avança que aquesta serà una mala campanya ja que els olivars no han donat gran quantitat de fruit. Així també ho constatà fa setmanes el president de la Cooperativa de Sant Bartomeu, Miquel Gual, quan assegurà que enguany la producció d’oliva a la Serra de la Tramuntana caurà un 80 % respecte de l’any passat.
- Protesta i mobilització per frenar el projecte de construcció d’habitatges a la plaça Teixidores
- L'Ajuntament posa en marxa una campanya per posar fi als excrements de ca al carrer
- Dos conductors detinguts aquest cap de setmana en dos accidents
- Suport del 94% a crear una àrea marina protegida
- Lluís Cerezo promet el càrrec com a regidor de l'Ajuntament

Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.