La planta hotelera de Sóller inicia el final de temporada amb la clausura d’establiments
Mentre l’octubre es registrà un nou rècord a l’OIT
Cocktails und reichlich Herzhaftes wie etwa Tostadas mit Avocado, diverse Burger (kleines Foto), Salate, gefüllte Teigtaschen, fruchtige Smoothies und verschiedene Kaffeespezialitäten bietet bereits im dritten Jahr seines Bestehens das Restaurant George’s direkt an der Promenade zum Es-Repic-Strand. Fotos: Patricia Lozano BARES PORT DE SOLLER | Foto: plozano
Arranca el final de la temporada turística a Sóller. Després de mesos de gran activitat i d’una mitjana d’ocupació als hotelers per sobre el 90%, els primers establiments començaren a tancar les portes el cap de setmana passat coincidint amb la festivitat de Tots Sants. Si bé, a poc a poc disminueix l’activitat turística, la resta d’establiments hotelers «tenen previst la clausura definitiva a partir de dia 15 de novembre», assegurà el president de l’Associació Hotelera, Lluís Rullan.
1 comentari
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.