Arranca la recollida porta a porta pels restauradors
El sector haurà de separar totes les fraccions
Els restauradors podran reciclar cada dia totes les fraccions i també l’orgànic | Foto: I. Cabrer
Restaurants i bars començaran la recollida porta a porta a partir del mes de març. En unes setmanes el sector haurà de separar totes les fraccions de cartó, envasos i vidre i també l’orgànic. Si bé des de la regidoria de Medi Ambient continuen amb les reunions sectorials, el sector de la restauració arrancarà amb la selectiva que de moment s’ha organitzat tres dies per al cartó; dos pel vidre i dos per als envasos, mentre que l’orgànica passarà cada dia.
L’objectiu, segons explicà la regidora de l’àrea, Antònia Frau, «és reduir les tones de fems i a la vegada deixam els contenidors lliures del carrer per als particulars». D’aquesta manera, es vol intensificar els torns i evitar massa brutor al carrer. En el cas dels comerciants del mercat, «s’habilitarà una sala a l’interior on podran reciclar el cartó per evitar també l’acumulació que hi havia a la plaça», digué Frau. Quant al mercat dels dissabtes, Frau recordà que l’ordenança és molt clara en aquest sentit «i obliga els mercaders a endur-se’n el seu fems».
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.