Premi per difondre el patrimoni culinari
El Museu Marítim rep la Menció d’Honor per un projecte educatiu en el qual també hi han participat el Taller de Memòria de l’IMAS, els Serveis Socials de la Vila i l’FP de cuina de Sóller
El Museu Marítim de Mallorca ha rebut aquesta setmana una gran notícia. El projecte «De la mar a la taula. Receptes d’ahir a cuines d’avui» ha estat premiat en uns premis educatius organitzats a escala internacional. Concretament, parlam de la 13a edició dels Premis Ibermuseus d’Educació, la qual ha tengut ben en compte el museu mallorquí, moltes de les activitats del qual s’organitzen en el Museu de la Mar del Port de Sóller. De fet, el citat projecte ha estat desenvolupat, en gran part, a la Vall. El jurat d’enguany ha decidit entregar 10 premis i 10 mencions d’honor, d’un total de 200 projectes presentats, tant de la península com de tota Amèrica Llatina. El projecte ideat pel Museu Marítim ha rebut una de les deu mencions d’honor. Aquest neix de la recuperació de la gastronomia marinera tradicional i es pot dir que ha estat un projecte a quatre bandes, ja que l’han treballat el mateix museu; el Taller de Memòria de l’Institut Mallorquí d’Assumptes Socials (IMAS); els Serveis Socials de l’Ajuntament de Sóller; i la Formació Professional (FP) de cuina de l’IES Guillem Colom Casasnovas de Sóller. El projecte sorgeix d’una recerca antropològica al Port de Pollença, d’on es va crear una exposició que donà pas a l’enriquidor projecte, iniciat l’any 2022.
També a Sóller
- Protesta i mobilització per frenar el projecte de construcció d’habitatges a la plaça Teixidores
- L'Ajuntament posa en marxa una campanya per posar fi als excrements de ca al carrer
- Dos conductors detinguts aquest cap de setmana en dos accidents
- Suport del 94% a crear una àrea marina protegida
- Lluís Cerezo promet el càrrec com a regidor de l'Ajuntament



Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.