Exitoses activitats sobre bolets al museu de ciències naturals
El passat dissabte, emmarcat en la Setmana de la Ciència, va tenir lloc al Museu Balear de Ciències Naturals un taller per a famílies relacionat amb el món dels bolets. Amb el títol «Color, olor i sabor dels bolets», pares i nins conegueren d’una forma lúdica i divertida alguns dels bolets més comuns dels nostres boscos i la importància de la utilització dels sentits per a reconeixer-los. Van olorar, tastar, observar diferents bolets, alguns d’ells amb aromes agradables, d’altres amb olors putrefactes; van tastar bolets dolços i d’altres molt amargs; van observar formes i colors molt diversos... Finalment acabà el taller amb un degustació d’un carpaccio de Leccinum lepidum, un boletal comú als nostres boscos i, segons els organitzadors, d’una elevada qualitat gastronòmica. Realitzaren el taller Carolina Constantino Directora del Museu i Aina Martí educadora del mateix.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.