«Clos de Mar és un vi d’ànima sollerica»
Miquel Carreras ha produit el seu vi a Can Ramis (Sencelles) un celler de 1870 | Foto: A. Borràs
16/07/21 12:16
Miquel Carreras és enòleg i enguany ha emprès el seu primer projecte empresarial amb l’elaboració de M.C. Clos de Mar, un vi blanc fet amb la varietat autòctona giró ros. És un vi de producció limitada d’unes 2000 botelles enumerades i encerades a mà, fet que li dona un valor afegit
Native Feed
300x250
També a Sóller
300x250
- Protesta i mobilització per frenar el projecte de construcció d’habitatges a la plaça Teixidores
- L'Ajuntament posa en marxa una campanya per posar fi als excrements de ca al carrer
- Dos conductors detinguts aquest cap de setmana en dos accidents
- Suport del 94% a crear una àrea marina protegida
- Lluís Cerezo promet el càrrec com a regidor de l'Ajuntament
300x250
300x250

Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Setmanari Sóller.
De momento no hay comentarios.