Etiqueta 'cuina'
Editen 'Modo de cuinar a la mallorquina' dins 'La Col·lecció de Receptaris Històrics de Cuina Catalana'
La Col·lecció 7 Portes de Receptaris Històrics de la Cuina Catalana
El llibre 'Cuina de la passió', de Tomàs Vibot, reivindica que la gastronomia és cultura
Tomàs Vibot Railakari, filòleg, investigador, escriptor i promotor cultural mallorquí,
'Cuina de la passió' de Tomàs Vibot, aquest dimarts, 19 de març, a Can Alcover, Palma
La llibreria Quart Creixent i El Gall Editor organitzen la presentació del llibre
Sus a la Fira del Fang de Marratxí
Marratxí inaugura aquest dissabte la XXXV Fira del Fang, que se celebrarà...
Manipulació higiènica dels aliments: evita el risc d'emmalaltir-te
En els darrers anys ha augmentat la preocupació dels ciutadans...
Una jove mallorquina competirà pel VI Premi Promeses de l'alta cuina
L'escola d'alta cuina Li Cordon Bleu Madrid ha donat a conèixer els deu finalistes...
La «revolució» de la cuina mallorquina, al Financial Times
A l'edició dels dissabtes, FTWeekend, un dels diaris més importants del món, el Financial Times, retrata la «revolució» de la cuina mallorquina dels darrers 10 anys.
300x250
300x250
300x250
300x250